Hopp til innholdet

Wulff er årets matleverandør 2023!

«Vinneren leverer rett og slett det lille ekstra, og de leverer så til de grader. Årets vinner er Wulff & Co!»

Wow! Tirsdag var en skikkelig merkedag i Wulff-historien, fordi vi ble nemlig kåret til «årets matleverandør 2023» på Noresdagen 2024! Bedre enn dette blir det ikke!

Vi var utrolig glade for å bli nominert til denne prisen, men at dette skulle gå hele veien hadde vi ikke sett for oss. Denne prisen ble stemt frem av alle medlemmene i Nores, og det sier noe om hvilken fantastisk jobb våre dyktige ansatte gjør for å levere best mulig service til alle våre kunder.

Kriteriene for å bli nominert til «Årets matleverandør» var følgende:

  • Høy score fra medlemmene
  • Høy kvalitet
  • Bra leveringsdyktighet
  • God service
  • Tilføre medlemmene verdier i form av kunnskapsdeling, kreative løsninger og solid kundestøtte
  • Skape forventninger og trygghet, samt bygge tillit til medlemmene i Nores

Disse kriteriene gjenspeiler alle våre verdier som vi kontinuerlig jobber etter, og vi er svært glade og ydmyke for at det harde arbeidet vårt oppleves som verdifullt av kunden, og blir satt pris på.

Wulff & Co sine tilbakemeldinger fra medlemmene i Nores var følgende:

Vinneren har utmerket seg med en solid vekst som beviser at de klarer å beholde de gode relasjonene med medlemmene. Samtidig så vinner de hjertene til mange nye medlemmer. Tilitten de har opparbeidet seg har bidratt ti at de på imponerende vis har tatt markedsandeler i sin kategori.

Vinneren har super service, fortreffelig vareutvalg, og et bredt og spennende sortiment med fantastisk kvalitet til fornuftige priser. Denne gjengen her er helt rå på kunnskapsdeling, og medlemmene setter ekstra stor pris på den personlige servicen.

Denne leverandøren leverer rett og slett det lille ekstra, og de leverer så til de grader «Rock ‘n’ Roll» – Årets vinner er Wulff & Co!

Nores 2024

Vi skal fortsette å gjøre det vi gjør best, nemlig å levere det beste kjøttet som finnes med den høyeste servicen i bransjen.

Tusen takk til alle kunder som stemte på oss – vi ser frem til et videre godt samarbeid!

Hilsen alle oss i Wulff & Co-familien